Bemutatás

Az MHV-Cosinus Kft. 2003-ban alapított vállalkozás, amelynek alaptevékenysége elsősorban kötött pályás vasúti létesítmények és a hozzá kapcsolódó infrastrukturális eszközrendszer mérnöki, lebonyolítói, konzultánsi, műszaki ellenőri és szaktanácsadási feladatok ellátására terjed ki.
A Társaság projekt szemléletű, komplex közlekedési létesítmények megvalósítását tekinti alapvető feladatának, amelynek során teljes körűen, valamennyi érintett szakágra vonatkozóan vállalkozik a beruházás előkészítésére, terveztetésre, engedélyeztetésre, pályáztatásra, a műszaki ellenőrzésre egészen a beruházás műszaki és pénzügyi lezárásáig.
Mérnökeink és szakértőink nagy gyakorlatot és tapasztalatot szereztek mind a nemzetközi pénzintézetek (EBRD, EIB, Világbank), mind pedig a FIDIC és a magyar Közbeszerzési Törvény szabályainak megfelelő, különféle beszerzési eljárások teljeskörű lebonyolításában.
Társaságunk tevékenységének ellátása során minden esetben a Megbízóinkkal és a mélyépítési beruházások ismert szereplőivel (tervezők, engedélyező hatóságok, kivitelezők) szorosan együttműködve, az előirányzott pénzügyi kereteknek és szerződéses határidőknek megfelelően valósítja meg projektjeit.